Între 18 și 19 ianuarie, Luna va traversa Scorpionul și le va da celor care aparțin acestui semn suportul necesar pentru a valorifica trăsăturile specifice zodiei lor: profunzime în gândire, trăiri intense, motivații puternice, scopuri urmărite neabătut, ambiție, rezistență la stres, tenacitate.

Între 20 și 22 ianuarie dimineața, Scorpionii vor fi puși pe drumuri pentru depuneri de cereri și formulare, obținerea de avize și extrase, plăți, cele mai multe având importanță și valoare juridică. Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, regimul dialogurilor și al schimburilor de impresii va sta, în continuare, sub semnul sobru și rigid ori riguros al planetelor care se află într-un tranzit îndelungat prin Capricorn.

De aici și un fel responsabil de a vorbi, de a comunica, de a susține și argumenta, de respect pentru cuvânt, formulare, stil și conținut. Etapă bună pentru învățarea prin acumulare, memorizare și dezvoltare a gândirii. Contextul este favorabil tinerilor și adolescenților care se pot maturiza și care pot ajunge la o disciplină a învățării înțeleasă ca nevoie liber acceptată. Călătorii efectuate fără mare entuziasm ori presărate cu piedici și întârzieri.

Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va traversa sectorul casei și al familiei, al legăturilor cu trecutul și al răspunderilor filiale și va genera concluzii surprinzătoare pentru nativii înșiși care, după o matură chibzuință, vor începe să vadă lucrurile altfel, să-și înțeleagă trecutul și să se pună, pentru viitor, într-o nouă ecuație de viață.

Din 24 ianuarie, după ora 15:21, astfel de trăiri și stări interioare, rod al unor îndelungi meditații, se pot cristaliza și le pot oferi brusc concluzii surprinzătoare, alchimie interioară posibilă datorită funcției revelatoare și provocatoare a Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie.

Alege altă zodie:

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre