Între 18 și 19 ianuarie, detalii care îl supără, îl enervează sau îl întristează pe nativ în relația lui cu un partener de viață, de afaceri, de proiect. Manifestări ale unor persoane cu care cei născuți în zodia Taurului cooperează și care lasă să se întrevadă invidia, gelozia, dorința de parvenire, spiritul profitor ori tendințele incorecte de gândire sau comportament ale acelora.

Între 20 și 22 ianuarie dimineața, abordări corecte sau din perspectivă legală a chestiunilor materiale/bănești; unele privesc o finanțare sau un ajutor în planul relațiilor personale care le-ar putea deschide o ușă spre câștiguri materiale, moșteniri, donații, acte între vii. Acestea se pot desfășura însă pe un fond tensionat de nemulțumiri și de tendințe divergente manifestate de părțile implicate în respectiva rezoluție.

Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, nevoia de consolidare a unor convingeri și principii ori motivații esențiale într-un proces de educare, învățare, perfecționare a nativului în și prin meseria aleasă.

Din 24 ianuarie, după ora 15:21, intensificări ale ipostazelor publice pe fondul intrării Soarelui, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului, care timp de o lună le va permite celor tineri să se afirme în public; unii ar putea face vâlvă dacă vor fi eroii unei reușite, ai unui succes, ai unei inițiative originale și interesante. Moment de inspirație stârnit ori amplificat de faza Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie.

Atenție la cuvintele, declarațiile, mărturisirile care îi pot ridica sau îi pot pune în situații delicate pe cei între 40 și 42 de ani, mai ales dacă unii se vor “viteji” având impresia că sunt stăpâni pe situație și că pot să facă ori să spună orice cred din plăcerea de a stârni valuri, doar că acestea pot să nu fie apreciate de auditoriu ori, chiar, pot să le atragă antipatia.

Alege altă zodie:

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre