În prima parte a zilei de 21 martie, tranzit puțin semnificativ în plan afectiv. Între 21 martie, după ora 14:34′, și începutul zilei de 24 martie, stare de sănătate ameliorată sau vești care au darul de a calma o persoană care s-a confruntat cu temeri și spaime interioare referitoare la rezultatul unor investigații și analize.

 Răspuns bun al organismului multor nativi din Balanță la terapiile și procedurile naturiste chiar dacă acestea vor fi practicate, în noile condiții, pe cont propriu, la domiciliu. Informații de la locul de muncă menite să liniștească spiritele.

Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, relațiile parteneriale se pot înrăutăți sau chiar compromite pe fondul unor situații încordate mai vechi, a unor antipatii sau disfuncții în cooperarea nativilor cu diferite persoane care s-au instalat de ceva vreme și care acum se vor putea acutiza din cauza influxului, deloc armonic, al Lunii Noi în Berbec din ziua de 24 martie.

Nu sunt indicate conversațiile la distanță, chiar dacă acum e la modă, din cauza unor detalii și aspecte ce nu pot fi sesizate, explicate sau analizate în aceste condiții și care vor vicia nu doar comunicarea ci, mai ales, înțelegerea principiilor și argumentelor care stau la baza unei relații parteneriale, a unui contract, a unei negocieri sau a unui litigiu. Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, intenții bune, abordare onestă, soluții cam „originale” cu privire la o chestiune materială sau patrimonială.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a. c., va tranzita sectorul vieții afective și al relațiilor între părinți și copii, introducând secvențe dificile, cu care mulți nu s-au mai confruntat (ultimul tranzit al lui Saturn prin Vărsător a durat între ianuarie 1991 și ianuarie 1994) punându-i pe nativi în fața unor surprize de proporții sau în imposibilitatea de a acționa.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat