În prima parte a zilei de 21 martie, ipostaze de mică importanță care îl pot mira sau pune pe gânduri pe câte un nativ în legătură cu un prieten.

Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, tendința de a se izola de forfota vieții active, de a medita sau de a se menaja, mai ales dacă unele persoane au afecțiuni cronice sau o suferință trecătoare care le impune prudență. Cu prilejul tihnei pe care și-o vor acorda, Berbecii vor avea posibilitatea să găsească o explicație coerentă evenimentelor de dată recentă.

Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn o bună capacitate de mobilizare, dorința de a fi activi și capacitatea de a se implica în activitățile mai puțin plăcute, tendință care se va dovedi însă folositoare (vor rezolva chestiuni plictisitoare).

În dimineața zilei de 24 martie ( ora 11:28) se va produce Luna Nouă în Berbec, ceea ce reprezintă un eveniment astrologic cu o semnificație aparte pentru aceste persoane, care s-ar putea afla în fața unui început de activitate, de preocupare, a unei direcții de viață, a unei intenții sau a unei implicații socio-profesionale. Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, preocuparea de a ține sub control fluctuațiile care se pot ivi, prin surprindere, în regimul plăților, al încasărilor și al obligațiilor fiscale curente.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va supune unor transformări și schimbări pe fondul unor evenimente importante care vor pune la încercare seriozitatea persoanelor implicate, onestitatea lor față de relația înseși ori calitatea umană a fiecăruia dintre ei; unele relații “vor îngheța” (relația nu se strică, dar comunicarea și cooperarea nu vor mai fi posibile un timp).

Alege altă zodie:

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente