În prima parte a zilei de 21 martie, posibile informații referitoare la bani (inclusiv la plata salariilor și a altor drepturi bănești) sosite pe cale oficială; unele nu le vor face plăcere sau îi vor obliga pe Capricorni să mediteze asupra unei soluții de moment.

Între 21 martie, după ora 14:34′, și începutul zilei de 24 martie, dialoguri utile, informații corecte, șansa de a se informa, de a se lămuri și, implicit, de a se liniști într-o privință care le ocupa atenția și le semăna teama și îndoiala.

Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, sectorul casei și al relațiilor de familie nu va fi aspectat armonic; ba, mai mult, în ziua de 24 martie, aici se va răsfrânge întreaga influență exercitată de Luna Nouă în Berbec care, alături de Kiron și Luna Neagră, va crea premizele unor conflicte, unor necazuri sau unor întâmplări care le vor complica existența lor sau a unui membru de familie. Mai precis, va fi un loc și un timp al încercărilor care se va menține activ până la sfârșitul acestei săptămâni.

Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, relațiile afective pot evolua calm și frumos, cu o notă de eleganță în forma de manifestare sau cu o doză de surpriză (plăcută). Deși părinții se vor menține într-o permanentă stare de veghe asupra copiilor, totuși o notă de normalitate și de echilibru se poate strecura, mai ales pe fondul unor nemulțumiri și conflicte mai vechi.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a. c., va tranzita casa banilor obținuți din muncă proprie, schimbând, în mod simțitor maniera de a gândi atât tipurile de câștig, nivelul lor, sursa, cât și raportul competență/efort/plată. Va fi o avanpremieră pentru ceea ce se va instala de la jumătatea lunii decembrie 2020, pentru următorii doi ani și jumătate o constantă în acest lăcaș al cerului lor de naștere.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat