În prima parte a zilei de 21 martie, posibile vești legate de locul de muncă. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, dialoguri parteneriale confortabile, agreabile, politicoase; manifestări de grijă și cumsecădenie ale unor colegi, colaboratori, parteneri de afaceri.

Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, preocupări de ordin material, născute din disfuncțiile de moment sau provocate de lipsa de disponibilitate ori chiar de ostilitatea unor factori responsabili de a gestiona o situație, de a emite documente sau de a administra fondurile necesare nativului pentru o temă de viață importantă; contextul este agravat de influența Lunii Noi în Berbec din 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, Fecioarele vor face efortul să mențină stabilitatea între realitatea cu care se confruntă și deciziile pe care trebuie să le ia cu logică și discernământ într-un moment complicat de viață și activitate profesională.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita sectorul muncii, introducând, până pe 2 iulie a.c., noi relații contractuale, ciudate sau nemulțumitoare pentru a-i face pe nativi să le respingă ori să caute alternative. Din perspectiva sănătății, tranzitul va influența sistemul nervos central și periferic, circulația venoasă și fiziologia sistemului neuro-vegetativ.

Se va menține, întreaga săptămână, tendința instaurată de mai multe luni în sectorul relațiilor afective, doar că, în acest răstimp, situația poate căpăta accente mai profunde, mai complicate și mai costisitoare sufletește din cauza unor aspecte majore care vor sublinia incompatibilitățile între parteneri, lipsa de logică sau chiar de viitor a unei relații și vor împiedica înțelegerea imediată a contextului și a motivației reale a unor situații, gesturi sau afirmații ale partenerului.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat