În prima parte a zilei de 21 martie, reacții imprevizibile față de evenimente, situații sau decizii care le complică Gemenilor stilul de viață și de muncă în mod evident. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, contextul astral general va patrona interdicții și blocaje, astfel că tendința generală de succes, notorietate sau simpatie revărsată asupra nativilor este puțin probabil să se concretizeze.

Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, relațiile de prietenie vor fi marcate de efectul puternic al Lunii Noi în Berbec din dimineața zilei de 24 martie. Sunt posibile reacții bruște, brutale, nepoliticoase, intolerante, exagerate, nedreptate, vinovate nu doar prin impolitețe, ci și din cauza răstălmăcirilor subiective sau a tendințelor egoiste.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, impulsuri negative atenuate. Nota generală a perioadei va fi dată de dorința expresă a celor născuți în zodia Gemenilor de a-și controla și tempera trăirile, de a se izola de factorii de stres, de a se odihni ori de a se bucura de tihna izolării impuse în aceste momente.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita casa a IX-a a conștiinței superioare, a idealurilor și a atașamentelor, dând acestui sector, până pe 2 iulie a.c., impulsuri ciudate, ambigui, contradictorii, născătoare de decizii imprevizibile sau de reticențe în fața provocărilor majore.

Marcajul greoi, complicat, care se perpetuează din toamna/iarna anului 2019, poate înregistra acum un accent în plus, ca efect al unor conjuncturi astrale mai rare (conjuncțiile Jupiter/Marte, Jupiter/Pluton, Pluton/Marte) care operează în sectorul posesiunilor materiale și al avantajelor bănești sau al împrejurărilor pe care nativii trebuie să le gestioneze pentru a da un curs favorabil acestor interese.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi