În prima parte a zilei de 21 martie, posibil dialog care va surprinde prin ton sau conținut, atitudine stranie care îi poate pune pe gânduri pe Lei.

Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, unii nativi s-ar putea bucura datorită unui gest amabil, a unei inițiative generoase care le facilitează accesul la o sursă de bani (finanțare, ajutor, împrumut, avans, returnarea unei datorii). Discuții utile, bazate pe onestitate și înțelegere reciprocă.

Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, universul de idei care stau la baza deciziilor importante pentru viața personală sau cariera Leilor, atașamentele acestora față de oameni, inițiative, mari proiecte, se va da peste cap: unii își pot pierde încrederea în persoanele care acum dau bir cu fugiții, alții pot constata limitele unor structuri și instituții în care își puneau speranța unui succes sau care erau, până nu demult, condiția evoluției lor și care acum se dovedesc șubrede. Aceste situații speciale, care se vor reflecta în opiniile sau convingerile lor, vor fi declanșate sau accentuate de Luna Nouă în Berbec, din dimineața zilei de 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, unele persoane, mai ales dacă au funcții, autoritate publică, notorietate, își pot consolida statutul prin felul în care se vor purta și vor acționa în împrejurări dificile.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, introducând, până pe 2 iulie a.c., momente critice (crize, destabilizări, decizii grele sau imposibil de pus în practică). Se va menține presiunea astrală asupra sectorului sănătate (afecțiuni trenante, care nu cedează la tratament), dar și în plan profesional (muncă în condiții dificile, sarcini speciale, efort de a rezolva chestiunile curente la locul de muncă sub presiunea timpului sau a unor restricții).

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat