În prima parte a zilei de 21 martie, se mențin tendințele ultimelor două zile când Peștii au avut trac ca înaintea unor evenimente importante. Neliniștea se va risipi o dată cu 21 martie, după ora 14:34′, grație tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal natal, până la începutul zilei de 24 martie, ceea ce va fi o adevărată binecuvântare pentru aceste persoane care se vor echilibra ocupându-se de persoana lor dintr-o perspectivă sufletească, spirituală, morală, culturală, artistică sau religioasă, superioară prin beneficii și satisfacții.

Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, sectorul banilor poate fi zbuciumat de vești, afirmații destabilizatoare, situații neprevăzute, erori născute dintr-un context astral păgubos, conflictual, combinat cu influența intensă a Lunii Noi în Berbec.

În fața acestui vârtej posibil de stări, senzații și impresii îi sfătuim pe Pești să nu reacționeze spontan, să verifice și să aștepte până când vor înțelege corect mecanismul care a declanșat eroarea care-i nemulțumește, fie până identifică cea mai bună cale de a o corecta. Nu intrați în panică și nu vă consultați cu persoane care habar n-au despre ce e vorba și se află în treabă doar ca să dea impresia că vă sunt utile.

Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, posibilitate de a afla, de a învăța, de a asimila, de a se stabiliza într-o opinie pe baza unor certitudini.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a. c., va tranzita casa a XII-a, și va influența tot ceea ce ține de sine, de lăuntrul lor, de aspectele neștiute care, odată descoperite, le pot da răspunsuri la întrebările fundamentale de tipul „cine sunt eu?”, „ce ar trebui să fac?” Această primă etapă se va consolida după jumătatea lunii decembrie 2020, când Saturn va reveni în Vărsător, de data aceasta, pentru doi ani și jumătate.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi