În prima parte a zilei de 21 martie, știri, informații, motive de uimire, surprize, conversații ciudate, dialoguri care scot la lumină aspecte necunoscute de către un nativ. Între 21 martie, după ora 14:34′, și începutul zilei de 24 martie, stare bună în spațiul domestic, preocupări casnice, ba, uneori, chiar, bucuria punerii în ordine a gospodăriei. Dialoguri calde cu o rudă (un părinte).

Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, sectorul relațiilor afective va fi destabilizat de influxurile profund tulburătoare ale Lunii Noi în Berbec din 24 martie. Etapa amintită ar putea fi marcată de conflicte între nativi și cei dragi lor, de despărțiri născute nu din motive serioase și reale ci din ambiții copilărești, din orgolii ori din interpretarea exagerată a unor fapte și vorbe (răstălmăcire).

Mai greu de gestionat va fi eventualul conflict născut între părinții-Săgetători și copiii lor care pot genera replici dure, reacții brutale, dialoguri absurde, măsuri drastice dar și emancipări periculoase sau evenimente cu grad sporit de risc, stârnite de Luna Nouă în Berbec care va avea loc, în acest sector al cerului lor de naștere, pe 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, răstimp favorabil pentru sănătate: organismul se poate echilibra, se pot înregistra progrese pe calea unei vindecări dar, pe fondul acestei învigorări trupești, poate crește pofta de mâncare sau se pot înmulți „poftele culinare”. Evoluție relativ normală a activităților profesionale dacă ținem cont de actualele de condiții de muncă.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a. c., va tranzita sectorul comunicării. Nu va fi o perioadă ușoară pentru învățare, acumularea de cunoștințe, susținerea unor examene, pentru deplasări, schimb de informații și afirmare personală într-un spațiu public prin prestații școlare, educaționale, profesionale.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat