Prima parte a zilei de 21 martie va sta sub semnul unui (unor?) eveniment(e) mai puțin obișnuit(e) care are(au) legătură cu activitatea profesională, cu funcția pe care o dețin sau cu responsabilitățile publice ale Taurilor.

Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, nativii vor simți nevoia să comunice cu o persoană în prezența căreia se simt în largul lor; pe fondul restricțiilor actuale, probabil că această dorință de consonanță cu persoanele apropiate lor se va realiza doar prin formele moderne de comunicare.

Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, perioadă agitată, care va sta sub semnul influenței Lunii Noi în Berbec: fie evenimentele din ultima perioadă le impresionează, fie le alarmează, cert este că multe persoane născute în acest semn zodiacal vor avea manifestări organice fără ca substratul acestora să fie motivat de o suferință reală: dureri de cap, insomnie, nervozitate, irascibilitate, asociații de idei sau amintirea unor ipostaze prin care au trecut și care, prin similitudine, le sporesc îngrijorarea și agitația.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, cei care s-au născut în acest semn zodiacal vor da dovadă de mai mult calm, de o bună capacitate de a-și controla emoțiile și de răbdarea de a duce la bun sfârșit ceea ce au început în activitățile curente. Întregul context stabil și constructiv care se va realiza între planetele în tranzit prin Taur și Capricorn va oferi un sprijin real nativilor, susținând logica și sugerându-le reacții rezonabile în chestiunile esențiale.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita sectorul ridicării în rang prin exercitarea profesiei. Nota generală va fi de întârzieri, amânări și blocaje, unele aparent inexplicabile, care îi pot determina să ia decizii imprevizibile fie pentru a le rezolva, fie pentru a le compensa.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat