În prima parte a zilei de 21 martie, se va menține starea de exuberanță sau, măcar, de voie bună și degajare, care le-a fost indusă de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiac în ultimele două zile.
Între 21 martie, după ora 14:34′, și începutul zilei de 24 martie, dialog util și liniștitor pe o temă bănească în general, sau privitoare la salarizare, în particular.

Între 24 martie, după ora 02:58′, și 26 martie, după-amiaza, sectorul comunicării nu se prezintă deloc bine. Aici, se vor afla într-o conjuncție care intensifică influxurile, și așa riscante, Soarele, Kiron, Luna neagră și Luna care, în dimineața zilei de 24 decembrie, se va afla în postura de Lună Nouă în Berbec, ceea ce va inflama dialogurile și-i va face pe nativi să reacționeze energic, uneori, exploziv, temperamental și greu de domolit la orice veste care nu le convine, la orice argument care nu-i convinge, la orice idee care nu corespunde cu viziunea lor.

Bine că, pe fondul restricționării actuale a activităților publice, Vărsătorii nu vor mai avea posibilitatea să se exprime și în felul acesta să se pună într-o postură total nefericită pentru imaginea și credibilitatea lor; asta nu înseamnă, însă, că nu se pot certa cu frații, cu vecinii, cu cei apropiați. Între 26 martie, după ora 15:37′, și 27 martie, moment de acalmie binevenit și în planul relațiilor cu rudele și pentru propria lor stare de spirit tulburată de zilele anterioare.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita casa I, a personalității și ego-ului lor, punându-i, până pe 2 iulie a. c., într-o primă fază, în situația de a face experiențe existențiale dintre cele mai speciale, pentru ca, de la jumătatea lunii decembrie 2020, când Saturn va reveni definitiv în Vărsător, să trăiască, după această avanpremieră, adevăratele schimbări de destin.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat