Între 21 și 22 septembrie dimineața, informații care privesc activitatea curentă la locul de muncă, dezbateri pe tema unei posibile reorganizări. Discretă solicitare organică a brațelor și a picioarelor pe fondul unor (mai vechi?) tulburări de circulație periferică.

Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, indisponibilitate spre concesie, dialog constructiv ori coagulare a unei direcții. Ostilități manifestate de unul sau mai mulți colaboratori. Unii nativi vor da semne de rigiditate în opinii și de inflexibilitate în nevoia reală de a găsi soluții eficiente la o problemă de relație partenerială, de încredere, de interes sau de eficiență.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va traversa casa a X-a a carierei, ceea ce reprezintă o etapă interesantă, dinamică dar care, pe fondul atâtor tranzite ostile (cuadraturi și opoziții), poate evolua dramatic. Soarele, alături de Mercur și Venus, îi va influența mai ales pe cei care au o funcție, o responsabilitate majoră în numele căreia se exprimă sau au o imagine de apărat.

Doar că, aceste relații astrale stringente se vor traduce prin atacuri sau limitări ori blocaje; firește, depinde vârsta și de alcătuirea hărții natale a fiecărui Capricorn dar, dacă în primele zece zile, contextul astral este acceptabil și permite încă strategiile de apărare, după aceea, în următoarele trei săptămâni, și mai ales, după intrarea planetei Marte în acest sector, unii, mai ales cei în vârstă, se pot trezi în situații drastice.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, ambiții materiale sau proiecte financiare de amploare. Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, unii Capricorni vor încerca să se organizeze din punct de vedere profesional cât mai avantajos, motiv pentru care vor depune eforturi în vederea concretizării lor cât mai rapide.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă