Între 21 și 22 septembrie dimineața, perioadă a dialogurilor, negocierilor, explicațiilor necesare între partenerii de viață, de contract, între ei și rivalii sau dușmanii lor. Doar că, fiecare decizie sau direcție pe care Săgetătorii vor intenționa să o propună ori o vor susține, se va lovi de condiționările puse de alte sectoare de viață personală, socială, familială sau profesională.

Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, limitări financiare, efort de a face față cheltuielilor curente în cazul celor care duc un trai susținut doar de salariu sau pensie.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va da o notă aparte, utilă, multor relații de prietenie, temperându-i pe nativii care nu vor reacționa, ca altă dată, năvalnic, atunci când vor fi contraziși sau puși în dificultate de către cei apropiați și alături de care, se află, poate, implicați într-un proiect. Întreaga lună, de acum încolo dar, mai ales în primele zece zile după intrarea Soarelui în casa a XI-a, Săgetătorii vor putea atenua niște asperități sau reface o relație șubrezită de încercările momentului.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, multe persoane tinere, încă tinere și, mai ales, în preajma vârstei de 48 de ani, vor dori o mai pună poziționare profesională în așa fel încât ei să aibă sentimentul muncii utile, apreciate dar și o afirmare care să le dea bucuria împlinirii personale. În aceste zile, destul de mulți nativi se vor pregăti sufletește pentru orice schimbare s-ar ivi: ofertă, invitație, desemnare, numire, însărcinare specială, cooptare, etc.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, efort de a gestiona atribuțiile de serviciu în așa fel încât să rezolve, fără stres, conflictele, ostilitățile și ipostazele delicate sau riscante pentru statutul, credibilitatea și imaginea lor.

Alege altă zodie:

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie