Între 21 și 22 septembrie dimineața, banii și chestiunile legale ridică probleme care trebuie și pot fi rezolvate printr-o corectă informare în vederea unei decizii pertinente.

Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, universul ideilor și al reprezentărilor superioare despre lume și viață trec printr-un moment delicat pentru că se păstrează reticențele în fața unor ipoteze noi pe care nativii nu le asimilează sau față de care manifestă un refuz vădit; obișnuințele se consolidează și transformă un stil de viață, o mentalitate în coordonate ale personalității lor care cu greu pot fi schimbate.

Cele mai deficitare vor fi reprezentările celor născuți în zodia Taurului față de carieră și profesie; conservatorismul, tradiționalismul excesiv comoditatea complacerii în forme de viață care vin din trecut vor pune sectoarele progresului prin învățătură și dezvoltare personală sub un semn greu care îi îndepărtează de șansa vieții lor.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și își va pune amprenta viguroasă pe sectorul sănătății ceea ce va reprezenta un real progres pe calea vindecării după o boală, a recuperării după un accident sau o intervenție chirurgicală ori în urma unor tratamente care le-a solicitat intens organismul. Din perspectiva muncii, tranzitul Soarelui prin Balanță le va oferit acestor nativi posibilitatea ca, până pe 23 octombrie, să facă schimbări legate de locul de muncă, de atribuțiile curente de serviciu sau privitoare la salarizare.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, intervenții autoritare în spațiul domestic sau familial. Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, nativii vor manifesta destulă rezervă față de o persoană sau față de felul în care evoluează o relație sentimentală. Metodă, răbdare și concentrare pe chestiunile pedagogice în relația nativilor cu copiii lor.

Alege altă zodie:

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe
GSP.RO

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie