Între 21 și 22 septembrie dimineața, inventivitate, creativitate, disponibilitate spre divertisment, curiozități intelectuale, spirit speculativ. Contextul este mai profitabil pe relația cu casa a X-a care este tranzitată de două planete care susțin activitatea mentală, gândirea și progresul prin cunoaștere (învățare, studiu individual).

Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, stare de spirit mai puțin exuberantă, pe fondul unor mesaje neclare dar stresante primite de la organism, în general, sau de la un organ anume. Unele persoane se pot confrunta cu limitări ale mișcărilor curente, ale posibilității de a se deplasa ori de a face efort fizic din varii motive (afectare osoasă, articulară, operații, slăbiciune trupească).

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va susține preocupările superioare (specializări, doctorate, masterate, conferințe comunicări, integrare în grupuri de lucru sau activitate alături de un nucleu de specialiști de elită, cursuri de perfecționare). Cei care nu au astfel de preocupări pot desfășura, după puterile, aspirațiile și nivelul lor de înțelegere, activități menite să le permită să-și lărgească orizontul de cunoaștere.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, abordare autoritară, „în forță”, a unor premize parteneriale cu exagerările de rigoare spre care îi împing cuadraturile și opozițiile momentului.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, activități și inițiative menite să permită o mai bună administrare a banilor și bunurilor materiale, obținerea de fonduri pentru un start up sau o dezvoltare personală/profesională. Atenție că, în ciuda eforturilor și poate chiar al meritelor și importanței respectivului proiect, sumele obținute ar putea fi insuficiente sau limitate, de aceea, ele trebuie să fie atent drămuite.

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre