Între 22 și 23 februarie, dimineața, nevoie de relaxare, dorință de a schimba atmosfera de seriozitate și responsabilitate cu una detașată, îndreptată spre activități care să le permită să-și pună în valoare una sau mai multe calități personale. Dorința de aventură, de inedit este mai puternic resimțită de cei tineri.

Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, relații destinse la locul de muncă, situație favorabilă nativului, mai ales din perspectiva unei posibile rezolvări a unei nemulțumiri mai vechi ori, pur și simplu, prin găsirea unui plasament profesional.

În planul sănătății, contextul le va da nativilor posibilitatea unei ameliorări trupești și sufletești prin alte metode decât cele clasice (medicație de sinteză și intervenții invazive), respectiv prin beneficiul unuia sau mai multor efecte ale terapiilor alternative, cu deosebire ale celor spirituale. Efect sporit al procedurilor care țintesc să ofere pacienților sau practicanților o stare de bine trupească (diferitele tipuri de masaj, de băi, de împachetări exotice aromate, gimnastică) pe fondul Lunii Noi în Pești, din 23 februarie, care se va revărsa asupra acestui sector și va accentua bucuriile simple și relaxarea fizică.

Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, relațiile parteneriale se pot transforma în conflict, în dispută sau în motive de enervare: nici partenerii nu vor fi comozi, nici Balanțele nu vor fi înțelepte; de aceea, mai indicat ar fi să evite confruntările directe, abordarea subiectelor delicate, atitudinile radicale care aprind spiritele.

Din 28 februarie, după ora 9:30, probleme de natură bănească sau materială ori încercare de rezolvare a problemelor de viață prin valorificarea unor bunuri de care nativul sau cineva din familia lui s-ar putea dispensa; e o ipoteză astrologică, nu o indicație.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor