Între 22 și 23 februarie, dimineața, evenimente de mai mică sau de mai mare importanță în plan financiar; teoretic, este vorba de banii câștigați din muncă proprie sau de obligațiile fiscale curente ale nativilor.

Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, sectorul comunicare este favorabil nativilor, care se pot exprima frumos, pot vorbi într-un chip admirabil în public (interviuri, conferințe, prelegeri) sau în cadrul unor activități oficiale (ședințe, board-uri, întruniri). Uneori, din cauza retrogradării mercuriene, dacă aceștia au “călcat” strâmb, în acest răstimp pot găsi un moment potrivit să retracteze sau să se poarte în așa fel încât să șteargă prima impresie nefericită care a stârnit comentarii critice.

Un moment special îl reprezintă ziua de 23 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Pești, ceea ce le va permite celor născuți în zodia Capricornului să primească mărturisiri ale sentimentelor din partea unor persoane de la care nu se așteptau: vor fi flatați, emoționați, impresionați. Nu e obligatoriu ca această secvență să declanșeze o relație afectivă, dar o apropiere sufletească, da.

Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, motive de enervare sau de îngrijorare ba, poate, în unele cazuri, chiar un conflict provocat de un membru de familie care nu e la înălțimea provocărilor: nu înțelege, uită, greșește, ia decizii neinspirate, încurcă lucrurile, spune ce nu trebuie, se pune pe sine în pericol, etc.

Din 28 februarie, după ora 9:30, Capricornii vor face efortul să se adapteze la o situație neprevăzută în plan afectiv, să asimileze o veste care îl debusolează sau pe care, din lipsa detaliilor, nu o înțeleg cu adevărat și până la capăt. Reacții sau inițiative care se plasează în afara conduitei obișnuite a unui părinte pus în fața derapajelor fiului sau fiicei lor.

Alege altă zodie:

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"
GSP.RO

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire