Între 22 și 23 februarie, dimineața, idei originale, idei în cascadă, intuiție, inspirație, vioiciune mentală. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, influențe astrale favorabile sectorului carieră, ascensiune socială, imagine publică. Gemenii vor avea parte de șansă, de protecție sau de un culoar favorabil dezvoltării personale fără efort, fără stres, fără contradicții.

În ziua de 23 februarie, se va produce faza de Lună Nouă în Pești, care va încheia circuitul inaugurat anul trecut și va deschide unul nou. Chiar dacă semnificația acestui context astral nu pare să conducă spre numiri în funcții de răspundere, totuși, în acest răstimp ori,, cu o marjă de toleranță de 1-2 zile înaintea și după producerea lui, nu sunt excluse situațiile mulțumitoare, bucuria de a se vedea apreciați (laude publice, premii, distincții, “„presă bună”, admirație).

Gemenii vor avea posibilitatea să sesizeze vulnerabilitățile din evoluția unor evenimente sau în conduita unor persoane și să se replieze, optând pentru eschive diplomatice sau pentru extrageri dintr-un context nesigur, ambiguu.

Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, confruntări cu persoanele apropiate: divergențe de opinie, imposibilitatea de a ajunge la un dialog constructiv, reacții dezagreabile, nervozitate, ostilitate stârnite și amplificate de cele douăzeci de cuadraturi între planetele care traversează zodia Berbecului și cea a Capricornului, ceea ce angajează segmentul banilor și al intereselor materiale și care pot declanșa aceste dispute.

Din 28 februarie, după ora 9:30′, perioadă mult mai temperată, ba chiar surprinzătoare, prin calmul și temperanța care se vor așterne peste spiritul răscolit, până mai ieri, al nativilor. Imposibilitatea de a face compromisuri în privința unor drepturi bănești și avantaje materiale ce li se cuvin.

Alege altă zodie:

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine