Între 22 și 23 februarie, dimineața, în efortul lor de a rezolva o chestiune de interes material sau patrimonial, Racii vor propune sau vor pune în practică soluții mai puțin obișnuite; principalul este ca ele să fie acceptate și de partea adversă. Totuși, nativii nu trebuie să se bazeze pe ajutorul, contribuția sau acceptul prietenilor.

Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, universul convingerilor care stau la baza structurii lor umane (principii morale, idealuri, credință religioasă, aspirații personale, opțiuni profesionale) este frumos susținut de un mănunchi de tranzite care vor fi sporite în efectul lor de forța Lunii Noi în Pești, din ziua de 23 februarie.

Multe premisze care au stat la baza deciziilor lor din ultima vreme vor fi analizate și șlefuite. Nativii vor da dovadă de un fel de “„sete” de progres, de “„mai bine”, de ridicare la nivelul unor comandamente superioare pentru atingerea cărora, dacă vor constata că nu au pregătirea necesară, se vor mobiliza să găsească și cele mai eficiente căi de atingere a performanței.

Informații agreabile, flatante sau onorante cu privire la felul în care sunt priviți și apreciați în mediul lor profesional sau de activitate. Șansă de la o ipostază la care visau de mult și care va avea o legătură cu străinătatea într-un fel direct (plecare, strămutare, schimbare a reședinței) sau indirect, prin rude, prieteni, instituții.

Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, sectorul exercitării funcției și a atribuțiilor de serviciu va fi cam “„zgomotos”: confruntări de opinie, acuze și replici, divergențe cu colaboratorii care ridică numeroase observații, unele justificate, altele născute dintr-un spirit de șicană, încărcate de ostilitate, ceea ce va face și mai dificilă cooperarea. Din 28 februarie, după ora 9:30′, pragmatism în relațiile de prietenie.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor