Între 22 și 23 februarie, dimineața, sectorul comunicării va fi marcat de ideile interesante, de dialogurile pline de substanță, de conținutul și de semnificația lor de pe urma cărora nativii pot avea beneficii. Unele știri se pot constitui ca niște avertismente pentru cei născuți în Săgetător.

Deplasări pe nepusă masă, călătorii interesante. Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, preocupări domestice menite să facă interiorul locuinței, spațiul de muncă și de activitate mai plăcut, mai ergonomic, mai pe gustul lor, adaptat nevoilor lor ori mai nou, mai curat și mai modern.

Ameliorare a relațiilor de familie, bunăvoință sau gesturi generoase ale părinților stârnite de un val de simpatie amplificată de Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, care va lucra intens asupra netezirii asperităților dintre ei și copii. Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, sectorul relațiilor sentimentale va fi cam zbuciumat. Nativii nu vor fi niște parteneri sufletești comozi.

Poate că, pe fondul numeroaselor solicitări din viața profesională și a responsabilităților sociale, rezistența lor nervoasă va da semne de slăbiciune (n-au răbdare să asculte, nu înțeleg corect, răstălmăcesc, au reacții subiective, disproporționate, cum zice românul, “își fac sânge rău”). De aceea, aspectele importante ale relațiilor afective nu e bine să fie puse în discuție tocmai acum.

Posibile conflicte între părinți și copii; unele situații, dacă într-adevăr sunt grave și-i alarmează pe părinți în chip justificat, pot atinge note stridente, violente și nepedagogice. Din 28 februarie, după ora 9:30, rezistență în fața unor restructurări la serviciu care ar putea atrage modificarea rolului lor în cadrul colectivului, atribuirea altor sarcini de serviciu cu riscuri și atribuții care nu le convin, o nouă încadrare salarială, un program nou de lucru.

Alege altă zodie:

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres