Între 22 și 23 februarie, dimineața, posibile evenimente de mai mică importanță în plan familial, surprize domestice care îi pot pune în dificultate pe nativi prin felul în care le-ar putea da programul obișnuit de muncă și viață peste cap.

Între 23 februarie, după ora 8:38, și seara zilei de 25 februarie, sectorul sentimentelor va fi susținut din plin de un mănunchi de influxuri astrale care vor spori emotivitatea și romantismul. În plus, acestor tendințe li se vor adăuga cele generate de Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, care va introduce note pătimașe sau, de la caz la caz, în funcție de vârstă și experiență de viață, nerăbdare, exces afective, disponibilitate spre aventură, tendința de a cădea pradă visurilor și exagerărilor.

Fiind vorba de un răstimp marcat de sensibilitate, toate activitățile de interpretare și creație se vor desfășura la cote de mare valoare și intensitate datorită forței de exprimare artistică. Perioadă favorabilă conceperii unui copil.

Între 25 februarie, după ora 20:48, și dimineața zilei de 28 februarie, enervări la locul de muncă, situații neprevăzute, iscate în urma unor nereguli, a unor disfuncții în procesul muncii ale căror consecințe neplăcute le pot fi imputate Scorpionilor. Unele evenimente pot fi provocate chiar de nativi, pentru că, în acest răstimp, ei vor fi mai nervoși, mai lesne iritabili, se vor concentra mai greu și vor comite greșeli mai repede decât în alte perioade.

Din 28 februarie, după ora 9:30, rigiditate în toate tipurile de abordare partenerială (dialoguri, negocieri, discuții pe marginea unei asocieri sau a unui contract, litigii, dispute mai vechi reluate fără argumente noi). Va continua să funcționeze, întreaga săptămână, felul greoi al schimburilor de idei, al transferului de informații (întârzieri), al proceselor de învățare (oboseală, plictiseală, ostilitate față de un cadru pedagogic).

Alege altă zodie:

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI