Între 22 și 23 februarie, dimineața, provocări profesionale, ipostaze publice inedite, evenimente în care nativii vor fi implicați despre care se va vorbi. Încercare profesională sau de imagine pentru cei care se apropie de maturitate și pe care trebuie să o administreze cu grijă.

Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, relații agreabile cu prietenii mai noi sau mai vechi. Stare de comuniune sufletească, plăceri împărtășite alături de aceia (petreceri, evenimente fericite), revederea cu persoane de care îl leagă amintiri plăcute, situații speciale născute din preaplinul Lunii Noi în Pești din 23 februarie.

Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, lumea interioară va fi destul de agitată.

Din cauza celor douăzeci de cuadraturi între postùrile astrale care operează între casele a IX-a și a XII-a, Taurii vor avea o stare de neliniște, se vor îngrijora pentru fleacuri, vor avea trecătoare stări de nervozitate. Din 28 februarie, după ora 9:30′, Luna va începe să traverseze semnul lor zodiacal și le va da o binevenită tendință de a fi stabili, de a nu reacționa la primul impuls.

În plus, relația armonică între Marte și Uranus, care va funcționa întreaga săptămână, va spori în intensitate, în acest răstimp, și îi va pune pe cei născuți în zodia Taurului, în fața unor situații mai puțin obișnuite legate de convingerile și idealurile lor, care pot produce o fisură și atunci ei vor trebui să înțeleagă motivul real pentru care aceasta s-a produs în conștiința lor; posibil conflict interior născut din spaima unor evenimente din în trecut, asemănătoare celor care se conturează acum, care i-au nemulțumit (“„rănit”?) pe nativi și care le trezesc nu doar resentimente și repulsii, ci și nevoia de a se distanța de ele categoric pentru a se securiza personal și profesional; atitudini radicale în plan ideologic.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire