Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, schimburi de opinii, informări, dialoguri cu oficialii pe teme financiare, bănești sau strict salariale. Moment bun pentru revizuirea unor informații incorecte sau inactuale ori pentru completarea și aducerea la zi a unor păreri bazate pe informații parțiale, vagi sau perimate.

Între 25 mai, după ora 1:09, și 27 mai dimineața, impresii puternice pe fondul unor evenimente care îi emoționează sau îi tulbură prin semnificațiile care îi trimit cu gândul la propria lor biografie ori la un eveniment din familie.

Între 27 mai, după ora 9:30, și 29 mai, la prânz, dacă situația o va impune, nativul va fi nevoit să acționeze energic și să insiste ca să-i convingă pe cei din familie de felul în care ar trebui să procedeze într-o direcție de viață. În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului; va fi un parcurs mai lung decât cel obișnuit din cauza unei retrogradări de aproape o lună.

În felul acesta, până pe 6 august 2020, Mercur va accentua chestiunile ce privesc memoria, învățarea prin memorizare, amintirile, reacțiile afective, uneori disproporționate, față de cuvinte, afirmații și idei care stârnesc sentimente puternice și au un ecou intens asupra aspectelor de viață care au legătură cu școala, comunicarea, exprimarea verbală, deplasările și accesul la informație.

Dar, pentru că, între 30 iulie și 6 august, se vor genera tensiuni și ostilități majore între Mercur și cele trei planete retrograde în tranzit prin Capricorn, ar fi indicat ca aceia născuți în zodia Taurului să rezolve, până la acea dată, tot ceea ce ține de relația lor cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali, precum și episoadele școlare și pedagogice în ipostaza lor de pregătire profesională sau de absolvire a unei forme de învățământ. Din 29 mai, după ora 13:40, abordare temperată a unor distracții, bucurii cumpătate.

Alege altă zodie:

Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor