Între 23 mai și începutul zilei de 25 mai, stare interioară bună, dorință de a se destinde, de a face lucruri care să le dea sentimentul că trăiesc din plin doar că realitatea la va îngrădi aceste impulsuri. Între 25 mai, după ora 01:09′, și 27 mai dimineața, hipersensibilitate; tot ce are legătură cu locul de muncă îi va scoate pe nativi din sărite și le insufla reacții disproporționate (dar, justificate!). Și în planul sănătății, se vor înregistra salturi (disfuncții, hipofuncții și reacții ale sistemului neuro-vegetativ).

Între 27 mai, după ora 09:30 și 29 mai, la prânz, situații imprevizibile care marchează o întâlnire de afaceri, o negociere, semnarea unui contract, o audiere, depunerea unei mărturii, desfășurarea unei activități oficiale prin declinări de competență, amânări ori soluții care tergiversează dosarul (petiția, reclamația, expertiza).

În seara zilei de 28 mai, Mercur va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 6 august, vizând, pe o direcție, relațiile de muncă, și, pe de altă parte, sănătatea; perioadă în care dialogurile nu vor avea efectul scontat pentru că reacțiile afective vor fi atât de puternice încât vor altera schimbul de impresii, de idei și eventualele soluții.

Nota comună va fi dată de subiectivism, de răstălmăcire, de crispare, de criză de autoritate, de rigiditate sau chiar de ostilitatea față de orice tentativă de calmare a spiritelor ori de găsire a unei soluții din teama – ambelor părți!-, de a nu lăsa impresia de slăbiciune.

Pentru că, între 30 iulie și 6 august, tensiunile se vor amplifica pe fondul relațiilor incomode între Mercur și planetele aflate în tranzit prin zodia Capricornului, care vor activa factorul „necunoscută”, bine ar fi ca, toate disfuncțiile profesionale sau salariale să fie rezolvate până pe 30 iulie. Din 29 mai, după ora 13:40′, efort de a analiza cu calm și obiectivitate niște „pricini” materiale.

Alege altă zodie:

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor