Pe 30 noiembrie, preocupări domestice deloc plăcute din categoria corvezi, obligații morale sau datorii de familie. O schimbare în acest peisaj apăsător și poate nemulțumitor se va petrece din 2 decembrie, când Jupiter va intra în zodia Capricornului, până pe 19 decembrie 2020.

În felul acesta, se pot anticipa radicalizări ale unor relații de familie bazate pe opinii clare, pe dovezi certe, pe argumente de bun-simț care le vor permite celor născuți în Balanță nu doar să fie siguri pe ei, ci să fie convinși că au dreptate, dar și să înfrângă multe dintre rezistențele sau falsele principii ridicate la rang de conduită obligatorie în relațiile dintre părinți și copii. În plus, acest tranzit va asigura, timp de un an, operațiunile de vânzare/cumpărare sau de exploatare bazate pe contracte ferme, corecte, chiar dacă mai puțin spectaculoase ca venit față de cele aventuriste sau în marginea legii.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, disponibilitate spre divertisment, spre speculații intelectuale, artistice sau cu miză ludică, dar elevată. Fantezii sentimentale, atașamente de o zi/două care nu vor lăsa urme în biografia unui nativ, ci doar le vor satisface un capriciu, o curiozitate sau un plictis de moment.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, amestec de speranțe, promisiuni nerealiste, înșelătorii sau evaluări greșite pe fondul unor dialoguri sau evenimente care vor pune în discuție venitul lor salarial sau relațiile de muncă.

Alteori, cei maturi și trecuți prin viață vor încerca un sentiment de neîncredere sau de inutilitate față de acele soluții profesionale sau financiare care li se par bazate pe hazard, drept care nu le vor da curs. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, scântei în viața de cuplu, ostilități mocnite, nemulțumiri nerostite între nativi și familia din care provin.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat