Pe 30 noiembrie, relațiile afective pot să evolueze relativ mai relaxat. Planeta Venus, fără a face minuni de vitejie, le dă mai mută suplețe în gândire și atitudine nativilor. În tranzit în acest sector, în acest răstimp, Luna intensifică nevoia de a afla cu precizie “pe ce se bazează” într-o relație sentimentală, iar efortul lor de a descifra adevărul nu se va asocia întotdeauna cu maximum de fericire.

Din 2 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul în casa V-a, timp de un an. Marele Benefic va avea altă forță și alt impact asupra universului de trăiri, simțiri și nostalgii sau aspirații ale celor născuți în Fecioară decât o face, în prezent, Micul Benefic. Jupiter va introduce, pentru o lungă perioadă de timp, nevoia de a fi calmi, rezonabili, obiectivi și deloc pătimași, de a cântări corect oamenii și evenimente și de a nu se grăbi să ia decizii la mânie sau la entuziasm.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile evenimente care privesc relațiile de muncă și care îi vor lua prin surprindere, îi miră sau enervează. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, efort de a calma spiritele în orice conversație cu un partener, de viață sau de afaceri, și de a restabili încrederea, armonia și spiritul de cooperare.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, demersuri susținute pe direcția înlăturării unor obstacole care stau în calea rezolvării unui dosar cu miză financiară sau patrimonială.

Întreaga săptămână va sta sub semnul unei dorințe uriașe de a consolida un proiect în plan artistic, secundar, interpretativ. Atenția acestor nativi se va îndrepta spre găsirea celor mai inspirate modalități de a face credibil un proiect modern, avangardist, îndrăzneț și de a-l face cât mai accesibil publicului de toate gusturile și nivelurile de pregătire artistică sau culturală.

Alege altă zodie:

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor