Pe 30 noiembrie, relațiile afective pot să evolueze relativ mai relaxat. Planeta Venus, fără a face minuni de vitejie, le dă mai mută suplețe în gândire și atitudine nativilor. În tranzit în acest sector, în acest răstimp, Luna intensifică nevoia de a afla cu precizie “pe ce se bazează” într-o relație sentimentală, iar efortul lor de a descifra adevărul nu se va asocia întotdeauna cu maximum de fericire.

Din 2 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul în casa V-a, timp de un an. Marele Benefic va avea altă forță și alt impact asupra universului de trăiri, simțiri și nostalgii sau aspirații ale celor născuți în Fecioară decât o face, în prezent, Micul Benefic. Jupiter va introduce, pentru o lungă perioadă de timp, nevoia de a fi calmi, rezonabili, obiectivi și deloc pătimași, de a cântări corect oamenii și evenimente și de a nu se grăbi să ia decizii la mânie sau la entuziasm.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile evenimente care privesc relațiile de muncă și care îi vor lua prin surprindere, îi miră sau enervează. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, efort de a calma spiritele în orice conversație cu un partener, de viață sau de afaceri, și de a restabili încrederea, armonia și spiritul de cooperare.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, demersuri susținute pe direcția înlăturării unor obstacole care stau în calea rezolvării unui dosar cu miză financiară sau patrimonială.

Întreaga săptămână va sta sub semnul unei dorințe uriașe de a consolida un proiect în plan artistic, secundar, interpretativ. Atenția acestor nativi se va îndrepta spre găsirea celor mai inspirate modalități de a face credibil un proiect modern, avangardist, îndrăzneț și de a-l face cât mai accesibil publicului de toate gusturile și nivelurile de pregătire artistică sau culturală.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat