Pe 30 noiembrie, responsabilități financiare: cele vechi se poticnesc, cele noi conturează un peisaj financiar mai puțin entuziasmant.

În acest sector, al banilor câștigați din efort personal, își va începe tranzitul prin zodia Capricornului planeta Jupiter, care, până în decembrie 2020, va constitui un scut protector față de eventualele pagube și va consolida câștigurile, chiar dacă acestea nu vor fi spectaculoase. De asemenea, Jupiter va impune un fel rațional de a cheltui și a face investiții, astfel încât atât modul curent de viață, cât și proiectele să funcționeze corect.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, Săgetătorii vor da dovadă de o bună capacitate de a se exprima în împrejurări publice (ședințe, întruniri), reușind să fie convingători prin felul inteligent de a prezenta lucrurile. Beneficiu de la informațiile care vor veni spre nativi în chip mai puțin obișnuit. Nevoia de a face scurte deplasări, fie pe fondul activităților curente profesionale, fie din dorința de a “schimba aerul” ori de a-și oferi un moment de destindere.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, dorința de a face modul de viață de acasă cât mai plăcut. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, viață afectivă intensă, momente provocatoare care stârnesc emoții. Cei tineri vor simți nevoia să facă sport, mișcare, antrenament și să trăiască intens bucuriile vieții.

Răspunsuri prompte la ofertele, invitațiile și prilejurile care îi cheamă la distracție, divertisment, trăire sinceră. Posibile schimbări ale regimului muncii și activității profesionale pe fondul unor evenimente care depășesc puterea lor de a le controla. Deși nota generală nu va fi neplăcută, totuși, niște limitări, restricții sau reașezări ale vieții afective pot surveni sau se pot pune ca premisă în viitorul apropiat.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat