Pe 30 noiembrie, dialoguri marcate de reticențele celor născuți în Scorpion de a vorbi clar, sincer și deschis despre probleme lor, ceea ce i-ar putea deranja pe unii care vor judeca aspru acest fel de a fi secretos al Scorpionilor, ca și cum ar fi o jignire sau o manifestare a disprețului și a neîncrederii față de ei.

Din 2 decembrie, când Jupiter va intra în casa comunicării și a schimbului de informații, Scorpionii vor fi și mai motivați decât au fost până acum, dezvoltând adevărate strategii în exprimarea lor publică sau în dialogurile cu vecinii și cunoscuții ocazionali.

Timp de un an de-acum încolo, Jupiter le va da acestor nativi posibilitatea să intre în posesia multor date, știri, acte, documente, explicații care să completeze golurile într-o judecată de valoare sau în analiza unui om, a unui eveniment, a unui context; astfel, Jupiter le va oferi veriga lipsă dintr-un raționament. Bun patronaj pentru studii, învățare, acumulare de cunoștințe profesionale.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, întâmplări curente în viața de familie și în activitatea domestică. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, căldură sufletească oferită copiilor și celor dragi, dar și nevoie de a se cufunda în binefacerile corespondențelor sufletești; arta (literatură, film, teatru, muzică, spectacole) le poate oferi terenul neutru unde se pot întâlni cu persoane cu care împărtășesc aceleași valori, aspirații și preocupări, obținând astfel o stare de satisfacție interioară emoțională sau estetică.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, reacții ostile sau de respingere a modificărilor operate la locul de muncă care urmează să le schimbe modul de viață (orar, responsabilități suplimentare, asumare de risc, ajustare a veniturilor). Efort de reglementare a situațiilor neplăcute sau alterate de conflictele anterioare.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor