Pe 30 noiembrie, univers interior marcat de dorința de siguranță și stabilitate în opțiuni, privind fie deciziile, fie renunțările, pentru că nativii vor dori să se asigure că nu greșesc.

O notă pozitivă o va aduce planeta Venus, dar cel mai important moment al etapei studiate de noi va fi intrarea, în sectorul conștiinței și al atașamentelor importante, a planetei Jupiter, care va tranzita această casă până în decembrie 2020, dându-le Taurilor, timp de un an, posibilitatea să perceapă și să interpreteze viața, în întreaga ei complexitate, în mod corect și profund.

Reacțiile lor, născute dintr-o gândire profundă, vor sta la baza unor judecăți de valoare importante pentru evoluția lor pe direcția: maturizare, învățare, perfecționare, progres prin cunoaștere, găsirea drumului potrivit structurii și logicii biografiei lor. Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile surprize legate de statutul public, de reputația sau de autoritatea lor socio-profesională.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, relații plăcute petrecute alături de prieteni, clipe de destindere născute din armonia regăsirii pe aceleași coordonate de gândire și simțire. Totuși, există și o altă determinare astrală, care privește relațiile de afaceri sau asocieri prin intențiile ascunse, tendințele incorecte, influențele negative, invidia, exercitate de falșii prieteni ai câte unui Taur, în scopul de a profita ori de a-i crea probleme.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, răstimp marcat de o agitație interioară care le poate da dureri de cap, la propriu și la figurat, insomnii, preocupări cărora nativii nu le pot da de capăt, oricât s-ar frământa. Moment al revoltei interioare împotriva unei persoane sau a unei situații care nu îi avantajează și care le complică viața de la un timp.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat