Între 10 și 11 august dimineața, proiecte construite cu mult entuziasm care privesc schimbarea statutului socio-profesional, progresul sau ruptura necesară de trecut, de oraș, țară, meserie, loc de muncă, preocupări, univers de idei pentru a putea evolua.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, constrângeri legate de nevoia de a-și apăra imaginea publică, renumele sau autoritatea în fața unui colectiv pe fondul unor relații oficiale care le restrâng libertatea de mișcare și paleta de opțiuni; de cele mai multe ori, va fi vorba de efortul de adaptare la condițiile date și, eventual, de așteptare resemnată.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 august a.c. și care le va da o disponibilitate specială în privința unui anume fel de a vedea și înțelege relațiile afective și preocupările artistice. Energie și vigoare în cadrul unor concursuri sportive și competiții profesionale unde nativii ar trebui să evolueze în fața unui public.

Pe 12 august, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce va da mai multă coerență deciziilor profesionale care implică o chestiune de conștiință. Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize de la prieteni sau situații imprevizibile în planul relațiilor cu persoane apropiate nativilor, care s-ar putea produce în preajma zilei 15 august, când se va produce faza de Lună Plină în Vărsător și care va pune în balanță noțiunea de prietenie și nevoia de a se proteja pe sine în fața unor secvențe de viață vulnerabile.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, complicând, de-acum până pe 10 ianuarie 2020, cât va dura această ipostază, sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Din 16 august, după ora 6.50, Berbecii vor simți nevoia relaxării și a odihnei.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri