Între 10 și 11 august dimineața, efortul de a-și păstra dreapta judecată, logica și rațiunea pe fondul provocărilor exterioare sau a tulburărilor de natură organică ori sufletească; această dorință dar totodată și necesitate va fi mai ușor de pus în practică, după 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct, și va fi mai eficient în suportul moral și mental pe care îl va oferi nativilor.

Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, Luna va străbate zodia Capricornului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal rigoare și metodă în viața și activitatea de fiecare zi chiar dacă le va lipsi entuziasmul.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și, alăturându-se celor trei planete aflate deja în tranzit, prin casa banilor și bunurilor obținuți cu ajutorul sau prin intermediul altora, va crea, până pe 29 august a. c., o predispoziție astrală de mare vigoare și rezistență nervoasă care le va permite să abordeze pieptiș și vehement orice situație materială/financiară de mai mare sau mai mică valoare. Atitudinea lor va avea darul să convingă sau, de la caz la caz, chiar să intimideze, firește dacă, acționează corect și premizele lor nu vor fi abuzive.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, surprize în plan financiar, unele obligându-i pe Capricorni să renunțe la prudență și la calm și să acționeze energic, neîntârziat și combativ pentru că Luna Plină în Vărsător din 15 august va accentua starea de iritare, nervozitate ori de intoleranță la exagerare și abuz.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va introduce, până pe 10 ianuarie 2020, tulburări sufletești, transformări ale relațiilor afective și nevoia de a schimba tactica în creșterea și educarea copiilor. Din 16 august, după ora 06:50, iluzii cu privire la o posibilă înțelegere de vorbă bună cu cineva.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri