Între 10 și 11 august dimineața, Leii vor fi degajați și dezinvolți, iar cei tineri vor dori să se emancipeze și să se afirme. În general, se poate vorbi de o stare organică îmbunătățită, ca urmare a tranzitelor celor trei planete prin semnul lor zodiacal cărora, din 11 august, li se va adăuga și Mercur; până pe 29 august, acesta din urmă va contribui la vigoarea și calitatea gândurilor, a deciziilor și a capacității de exprimare a nativilor.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, nevoia de a se supune rigorilor la locul de muncă sau de a susține un volum sporit de atribuții care îi solicită și-i obosesc. Discrete disfuncții organice. Pe 12 august, Jupiter va reveni la mersul direct, oferind, până în decembrie a.c., casei a V-a a sentimentelor, mai mult temei, dar și mai multă logică, bun-simț, adecvare și normalitate.

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize în plan partenerial, dialoguri ciudate, informații care îi pot lua prin surprindere pe nativi, care vor trebui să accepte provocările cu calm și să nu se lase duși de valul impresiilor puternice pe care le vor resimți, context alimentat, în acest sens, și de Luna Plină în Vărsător, care se va produce pe 15 august în acest sector existențial. Nu luați decizii la mânie (mai ales dacă este vorba de un contract), temperanță în cadrul întrevederilor oficiale menite să ancheteze sau să lămurească un aspect litigios.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și își va pune amprenta, până pe 10 ianuarie 2020, asupra carierei și a ridicării în rang prin valorificarea superioară a meseriei, punându-i la încercare pe Lei, oferindu-le, deopotrivă, suișuri și coborâșuri.

Din 16 august, după ora 6.50, momente agreabile, bucuria unor cadouri și daruri, manifestări ale recunoștinței sau ale admirației sub forma unor atenții de natură materială.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri