Între 10 și 11 august dimineața, posibile discuții pe teme de legalitate stârnite de felul în care trebuie să fie aplicate, la locul de muncă, niște acte normative. Îmbunătățirea reală a unei situații neconvenabile la serviciu va fi posibilă din 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, discrepanțe, stres și nemulțumire în plan partenerial, conjugal, relațional, de cooperare, contractual sau litigios/procesual.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și se va alătura celor trei planete aflate deja în tranzit prin acest semn zodiacal ce controlează casa a II-a a banilor și le va da nativilor, până pe 29 august a.c., puterea de a se lupta pentru drepturile lor bănești (plăți efectuate, datorii onorate, pierderi, câștiguri, obligații fiscale, datorii), pentru a apăra un interes sau un principiu profesional, salarial, financiar.

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize materiale, soluții ingenioase pe fondul influenței descătușante a Lunii Pline în Vărsător din ziua de 15 august, menite să deblocheze o secvență care le-ar permite să obțină, acum sau mai târziu, un beneficiu personal. Atenție, însă, în preajma aceleiași date, în alt plan existențial, la riscurile pentru corpul fizic ce decurg din mânuirea incorectă a unor mașini și aparate sau a unor instalații defecte (accidente rutiere, accidente casnice, de muncă sau generate de practicarea unor “distracții” periculoase).

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, din această postură, va începe, până pe 10 ianuarie 2020, să pună la încercare, prin ipostaze inedite, trăinicia, vigoarea și onestitatea unei/unor relații de prietenie. Din 16 august, după ora 6.50, preocupări culturale, religioase, spirituale, filosofice, morale, înălțătoare care le vor îmbogăți sufletul.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri