Între 10 și 11 august dimineața, priorități în viața de fiecare zi stârnite de urgențele sau termenele fixe care îi pun pe nativi în situația de a se mobiliza pentru a efectua plățile necesare (taxe, rate, datorii, etc.).

Din 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct și va fi mai puternic, mai eficient și profund corect sau legal, în influența pe care o va exercita asupra casei a II-a a banilor, și până în decembrie a. c., rezolvarea abuzurilor, a încurcăturilor și a întârzierilor se va face, repede și ușor sau fără nervii și conflictele care le-au pus nativilor nervii la încercare.

Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, situații care nu le vor permite Scorpionilor să vorbească deschis, făcându-i să păstreze în sufletul lor precauții sau chiar spaima de adevăr. Context astral stingheritor pentru cei care vor susține examene, audieri sau vizionări. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și va începe să exercite, până pe 29 august a. c., o influență binevenită și utilă lor în sectorul carierei.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, evenimente care privesc casa, locuința, averea, relațiile de familie; unele pot fi reflexul situațiilor speciale prin care trec nativii în plan public dacă au funcții, rang, autoritate și răspundere instituțională pe fondul impactului major pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Vărsător din 15 august.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va genera valuri de evenimente care vor schimba, până pe 10 ianuarie 2020, profilul multor conflicte, asocieri, despărțiri, procese, contracte. Primele efecte ale acestor tranzite ar putea fi resimțite chiar de săptămâna viitoare. Din 16 august, după ora 06:50, nevoie de calm și împăcare sufletească, delectare cu preocupări artistice, culturale, religioase, educative, creative, interpretative.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri