Între 10 și 11 august dimineața, efort de a înțelege prevederile legale cu privire la banii, bunurile materiale sau împrejurările favorabile de care nativul ar putea beneficia (ajutor, susținere, iertare, păsuire, sponsorizare); contextul va fi mai ofertant după 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct, putând, astfel, să-și reverse potențialul benefic și protectiv fără restricții.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, posibil blocaj mental: nativii ar putea să nu vadă o soluție cu privire la planurile lor majore de viață; conflictele de interese care le grevează conștiința vor rămâne active și greu de depășit.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului, introducând, până pe 29 august a.c., o notă de autoritate sau de inflexibilitate motivată de orgoliu, mândrie, conștiință a valorii și/sau a importanței unei chestiuni patrimoniale sau familiale. Taurii nu vor ceda presiunilor care se vor exercita asupra lor de una sau mai multe rude pentru a face un anume lucru (vânzare, închiriere, valorificare a unui bun) în condiții pe care nativii, dotați nu doar cu simț practic, ci și cu un acut simț al datoriei, nu le pot accepta.

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize cu impact asupra vieții lor profesionale, asupra relațiilor oficiale sau a imaginii publice pe fondul influenței Lunii Pline în Vărsător din ziua de 15 august, care se va manifesta în acest sector al cerului lor de naștere.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, introducând, până pe 10 ianuarie 2020, destul de multe tulburări în plan personal: evenimente, sentimente, decizii, întâmplări destabilizatoare. Din 16 august, după ora 6.50, clipe plăcute petrecute alături de prieteni, comunicare sufletească sau, eventual, reabilitarea relațiilor cu un apropiat, alterate în ultima vreme.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri