Între 10 și 11 august dimineața, posibil ajutor primit de la un prieten, sprijin de la un grup care îl susține pe câte un Vărsător într-un demers. Dorința de a adera la un grup organizat care desfășoară o activitate și care îl interesează pe nativ pentru că i-ar permite dezvoltarea propriilor calități rămase, până acum, în umbră, va fi mai lesne de pus în practică din 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct și va deschide numeroase uși, creând și oferind oportunități.

Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, discrete disfuncții organice din categoria celor cu care s-au confruntat în ultima vreme fără ca ele să reprezinte un pericol pentru sănătate. Gânduri apăsătoare sau lipsă de perspectivă și soluție la o nemulțumire ce durează de multă vreme.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și le va da nativilor, pe până pe 29 august a. c., o disponibilitate aparte în a purta dialoguri de pe poziții autoritare, de a nu se lăsa intimidați, păcăliți sau exploatați prin oferte extravagante și neverosimile. Vărsătorii vor da dovadă în această perioadă de multă maturitate și logică ba chiar și de combativitate, arătându-se neobosiți în demersurile lor de a-și impune un proiect ori de a-și apăra o cauză.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității lor ba, mai mult, în ziua de 15 august, ea se va afla în postura de Lună Plină în Vărsător, ceea ce reprezintă un moment astral important pentru cei care s-au născut în acest semn zodiacal prin impactul pe care îl va avea asupra lor din toate punctele de vedere.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va arunca, până pe 10 ianuarie 2020, asupra sectorului casei, averii și al relațiilor de familie ori al aspectelor fundamentale care stau la baza construcției lor ca ființă, numeroase stări de spirit marcate de revoltă, refuz, contestare, respingere. Din 16 august, după ora 06:50, posibilă rezolvare financiară (salarială), deocamdată în stadiul de promisiune.

Alege altă zodie:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri