MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2017 17:33

Apartamente ieftine de vânzare în Timișoara. Care sunt cele mai bune oferte

Distribuie

Bucovina, Simion Bărnuțiu, Gării sau Dorobanților, sunt câteva dintre zonele din Timișoara unde apartamentele se vând cel mai ieftin, în ciuda majorărilor de preț întâlnite în ultima perioadă atât pe piața locală, dar și la nivel național.

„Spre deosebire de București și Cluj-Napoca, în Timișoara poate fi observată în continuare aceeași plajă semnificativ mai restrânsă de variație a prețurilor în funcție de zone; astfel, pretențiile proprietarilor depășesc pragul de 1.000 de euro pe metru pătrat util în toate cartierele analizate, însă nu reușesc, în majoritatea acestora, să urce peste 1.200 de euro pe metru pătrat util. Excepție în acest sens face doar zona Ultracentral-Medicină-Piața Unirii, unde locuințele costă, în medie, 1.430 de euro pe metru pătrat util”, după cum se arată într-un nou raport AnalizeImobiliare.ro.

Important de menționat este și faptul că prețurile apartamentelor din acest oraș au crescut în ultimele 12 luni cu aproape 10%, dar și că, la ora actuală, diferența de preț dintre cea mai scumpă și cea mai ieftină zonă din Timișoara a ajuns să fie de 380 de euro/mp.

 

Cartierele unde găsești apartamente ieftine de vânzare în Timișoara

  1. Bucovina-Simion Bărnuțiu–Gării-Dorobanților-Mircea cel Bătrân – 1.050 euro/mp util
  2. Șagului-Dâmbovița – Iosefin-Steaua – 1.080 de euro/mp util
  3. Braytim, Girocului, Soarelui, Buziașului – 1.110 euro/mp util
  4. Lipovei, Aradului – 1.120 de euro/mp util

Dacă cele mai mari creșteri de preț s-au înregistrat în iulie-septembrie 2017 în zona centrală, dar și în Bălcescu, Take Ionescu și Piața Maria, cele mai mici au putut fi observate în Braytim și Torontalului.

Citește și: Topul „chilipirurilor imobiliare” din Timișoara

Apartamente ieftine de vânzare în Timișoara

1. Cele mai ieftine garsoniere – 17.000-18.000 de euro 

Cele mai ieftine garsoniere de vânzare în Timișoara pot fi găsite în zone precum Sagului, Buziașului sau Lipovei.

Cu 17.900 de euro poți cumpăra, de exemplu, o garsonieră confort 3, cu o suprafață de 12 mp, aflată într-un bloc din zona Sagului. Află AICI mai multe detalii

2. Apartamente cu 2 camere ieftine de vânzare în Timișoara – cel mult 35.000 de euro

Cele mai ieftine apartamente cu 2 camere din Timișoara pot fi găsite, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro, în zone precum Buziașului, Girocului și Sagului.

Cu 35.000 de euro poți achiziționa o astfel de locuință într-un bloc vechi poziționat lângă stația de tramvai Izlaz Tv7. Apartamentul se vinde mobilat. Vezi AICI cum arată

3. Apartamente cu 3 camere ieftine de vânzare în Timișoara – cel mult 45.000 de euro

Găsești apartamente scoase la vânzare la prețuri mai mici de 45.000 de euro în zona Sagului și Blascovici. Cu 43.000 de euro poți să cumperi, de exemplu, un apartament cu 3 camere la ultimul nivel al unui bloc cu 4 etaje. Locuința necesită renovare, dar se vinde cu boxă la subsol. Vezi AICI anunțul de vânzare

Loading...
Comentarii