MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2016 13:06

10 lucruri pe care n-ar trebui să le faci în pat

Distribuie

Lucrurile sunt intotdeauna complicate mai ales cand este vorba despre sex. S-au scris multe materiale despre sex, in special despre cum sa ai parte de mai multa actiune in dormitor, si mai putin despre lucrurile pe care n-ar trebui sa le faci in pat. Desi, par simple la prima vedere, multe dintre aceste lucruri despre sex, mai precis despre ce n-ar trebui sa faci in acest domeniu pot face diferenta dintre a avea o viata sexuala extraordinara si una mediocra.

Iata 10 lucruri pe care n-ar trebui sa le faci niciodata:

 

Despre sex #1: Niciodata nu trebuie sa ai un anumit tip de orgasm, ai doar un orgasm

In loc sa incerci sa oferi sotiei tale un orgasm clitoridian, de sani etc., uita de toate aceste etichete si asigura-te ca va avea un Orgasm pur si simplu. Decat sa te concentrezi doar pe o anumita zona a corpului sotiei tale fa astfel incat intregul organism sa fie implicat in partida de amor. Nu vei regreta niciodata decizia aceasta.

 

Despre sex #2: Nu aminti niciodata despre experientele sexuale din trecut

Nu invitati niciodata neintelegerile in povestea voastra de dragoste amintindu-va despre relatiile trecute si despre cat de marlani, neserioase, etc au fost partenerul(a) de atunci. Ramaneti ancorati in prezent si faceti ca absolut toate partidele voastre de amor sa devina memorabile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Comentarii