2.Misionarul se poate face şi „profi”
Pentru o mai bună stimulare în timpul poziției misionarului, încearcă să sprijini genunchii pe umerii partenerului. Unghiul pune presiune pe clitorisul tău, oferindu-ți astfel mai multe șanse de a avea orgasm. Ridică pelvisul astfel încât să creezi o mai mare fricțiune, iar atunci când vei ajunge în punctul culminant senzația va fi cu totul și cu totul aparte.

3.Fii puțin violentă
Condimentează partida de amor ciupind sau mușcând ușor partenerul de umeri ori de lobul urechii. Când ești în mijlocul pasiunii, stimularea merge mai degrabă la creierul tău, decât la corp.

4.Cine stă deasupra
Îți place să fii tu deasupra pentru că poți controla viteza, unghiul și mișcarea. Lui îi place să fii tu deasupra pentru că adoră să stea pur și simplu întins, să primească, și să se bucure în tihnă de ce îi oferi. Dar ce leneș nu poate realiza că stând el ”sus” își poate spori plăcerea mai mult?! ”Vă puteți face mai fericiți folosindu-vă mâinile, iar sexul este mult mai intim dacă vă contopiți strâns trupurile”, susțin sexologii.

5.Surprinde-l
Fă ceva la care se așteaptă cel mai puțin în timpul partidei de sex, și vei face experiența mult mai intensă pentru amândoi. În timp ce sunteți în poziția misionarului, tachinează-l amestecând aceste mișcări: alunecă ușor pe membrul lui, lasă-l să intre pe jumătate, apoi complet. Fă aceste exerciții fără să respecți neapărat ordinea asta, în mod repetat.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

6.Nu da totul jos
Când porți o fustă ori dresuri, mișcă-te uşor spre marginea patului, sprijinindu-te pe mâini și genunchi. De aici, cu siguranţă va şti ce are de făcut: își dă jos pantalonii, ridică fusta ta, și te penetrează. O partidă super-spontană care vă va face fericiți pe amândoi!

7.Joacă-te cu penisul lui
Formează un inel cu ajutorul a două degete (unul din ele fiind cel mare) și apasă-i ușor pielea spre baza penisului. Astfel îi vei aduce terminațiile nervoase mai aproape de suprafață și va deveni mult mai sensibil la orice fel de atingere…

8.Deține controlul cu tact
Iată o altă metodă de a face poziția ”tu deasupra” mai interesantă: așează-te pe partener, fără a-l călări. Mișcă-te, dar ține controlul pe picioarele tale, și vei face ca mișcarea să fie mult mai ușoară. Te poți mișca în voie, având control total și poți face în așa fel încât plăcerea să se intensifice, iar el în acest timp te poate penetra oricât de adânc vrea.

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit
Recomandări

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit

 

9.Explorează-i gâtul
Deja știi că gâtul e unul din punctele extrem de erogene ale bărbaților. Imposibil să nu-ți fi dat seama de asta după gemetele pe care le emite în timp ce îl muști ușor de gât. Totuși, mai sunt câteva puncte ”ascunse” care va scoate la iveală reacții de bucurie. E vorba de linia care pleacă din spatele urechii și coboară spre locul unde gâtul se unește cu umărul. Exploreaz-o cu atenție, sărut-o, dezmiard-o.
10.”Lucrează-ți” mușchii
Poți da un plus actului sexual încleștându-ți mușchii din zona pubiană (aceiași pe care îi folosești atunci când urinezi). Când intră în tine, strânge mușchii în jurul membrului său, apoi relaxează-i pe măsură ce începe să se miște. Strânge din nou atunci când simți că vrea să iasă. Apoi repetă. Mișcarea strânsă pe care o controlezi tu creează o tensiune în jurul punctului G și a clitorisului provocându-ți o plăcere greu de descris în cuvinte. Orgasmul va fi cu adevărat exploziv!

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine