MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2014 14:13

15 tipuri de sex preferate de femei

Distribuie

15 tipuri de sex pe care pur şi simplu le adorăm.

1. Sexul de despărţire

Ai fi putut avea o verighetă pe deget şi o viaţă minunată cu el, dar lucrurile au luat o întorsătură tragică. De ce să nu profitaţi o ultimă dată de faptul că în pat nu existau divergenţe?

2. Sexul de împăcare

Aţi ţipat, v-aţi contrazis, v-aţi aruncat vorbe grele, iar acum vă aruncaţi hainele de pe voi şi pe voi pe pat. Canalizaţi adrenalina din timpul conflictului într-un scop mult mai productive acum.

3. Sexul de mulţumire

Ţi-a cumpărat flori pentru prima data după 3 luni de relaţie sau a mers cu tine la cinema să vedeţi o comedie romantică. Pentru un bărbat cea mai bună răsplată e cea în natură', după cum ar spune ei. Iar ţie nu îţi displace ideea…

4. Sexul antistres

Nu le înţelegi pe cele care au nevoie de relaxare totală pentru a se simţi sexy. Tu consideri sexul un medicament pe care abia aştepţi să ţi-l administrezi după o zi stresantă la muncă.

5. Sexul sălbatic

Atunci când nici măcar nu vă obosiţi să vă dezbrăcaţi complet, poziţiile nu mai arată ca în catalog, iar după remarci că ai căpătat şi un semn de bună purtare… înseamnă că ai avut cea mai tare partidă de sex din viaţa ta!

6. Sexul de-o noapte

Să faci sex ca şi cum n-ar mai fi ziua de mâine se poate dovedi a fi extreme de eliberator. Aşa că o aventură de noapte trebuie bifată măcar o dată.

7. Sexul lent

Uneori mai încet înseamnă senzaţii mult mai intense. Un ritm lent şi o bună încordare a muşchilor PC îţi pot dărui cel mai lung orgasm pe care l-ai avut vreodată.

8. Sexul de dimineaţă

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, mai ales dacă în loc de sărutul fugitiv, vă puneţi ceasul să sune mai devreme şi daţi startul unui sărut… mai lung şi mai elaborat.

9. Sexul pe fugă

Eşti aşa de înfierbântată încât nu îţi mai pasă că momentul nu este ideal pentru că în 15 minute trebuie să ieşi pe uşă. Tu vrei să îl ai pe iubitul tău atunci şi acolo!

10. Sexul din toiul nopţii

Te-ai trezit cu chef de acţiune doar că în toiul nopţii? Trezeşte-i şi lui cheful de tine! La fel de incitant este şi să fi tu cea trezită în plină noapte.
Citeşte continuarea pe Unica.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii