MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 16:16

A făcut sex cu doctorul în timp ce soţul o aştepta pe hol

Distribuie

0-177083-doctor.jpgUn doctor britanic a întreţinut relaţii sexuale cu o pacientă, în timp ce soţul acesteia se afla la doar câţiva metri distanţă, în sala de aşteptare, conform relatărilor oferite la audierile Consiliului General al Medicilor.

Pacienta a povestit în cadrul discuţiilor din Consiliu că a avut o aventură cu medicul Michael Rusling, timp de şapte luni, iar partidele de sex se desfăşurau, de obicei, la ea acasă.

Întrebată de membrii Consiliului, de ce a notat în jurnalul electronic replica „What a buzz” într-o anumită zi, femeia a explicat că atunci a făcut sex cu medicul său în sala de examinare, în timp ce soţul o aştepta afară.

„Era să cadă de pe canapea când i-am spus că soţul meu se află în camera alăturată”, a mărturisit pacienta despre reacţia medicului.

După ce aventura a fost făcută publică, pacienta a fost părăsită de soţ, cu care se află acum în mijlocul procesului de divorţ.

Medicul Rusling a negat de la începutul audierilor că ceea ce susţine femeia, a cărei identitate nu a fost oferită presei, ar fi adevărat. Ancheta începută de Consiliul Medicilor continuă, însă, pentru a stabili exact gradul de vinovăţie al doctorului.

Comentarii