Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mi-am înșelat soțul cu o femeie și nu pot să uit momentul”

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Cred că sunt bisexuală… sau… sunt confuza. Sunt căsătorită de 4 ani, am un bărbat minunat, pe care îl iubesc nespus, dar l-am înșelat… cu o femeie. În urmă cu o săptămână, am ieșit în oraș cu prietenele, iar barmanița era foarte drăguță și simpatică. Am băut mai mult și am tot vorbit cu ea, căci îmi atrăgea atenția stilul ei de a fi… provocatoare, sigură pe ea, îndrăzneață – o tânără sexy. Cert e ca la un moment dat, am rămas doar cu ea și m-a sărutat. Apoi mi-a zis că dacă vreau să o aștept, să plecăm împreună. Am zis că nu, dar am continuat să stau, să beau… Amețită bine, am cedat. Am plecat cu ea și am avut o aventură intensă. Știu că a fost doar ceva de o noapte, a fost clar asta… Problema e că mie mi-a plăcut, iar acum îmi ridic tot felul de întrebări legate de… alegerile mele. Îmi plac femeile sau a fost doar de la alcool? Pe de-o parte, îmi e rușine de ce am făcut, pe de altă parte … wow, a fost extraordinar, deși nu mă vedeam niciodată în pat cu o femeie. Mai țin să precizez că am 28 de ani, iar soțul meu a fost primul bărbat cu care am avut o relație.

Adela răspunde:

Draga mea,

Experiențele erotice între femei sunt de foarte multe ori memorabile, din simplul motiv că o femeie are mult mai multă empatie, știe cum să simtă și cum să atingă o altă femeie… pentru că este la fel ca ea. Bărbații sunt diferiți, mulți dintre ei nici nu știu cum să se poarte cu o femeie. Sunt atenți doar la propriile nevoi și pulsiuni, în timp ce femeia se simte folosită și rămâne cu un sentiment de frustrare neînțeleasă… până când întâlnește o femeie, care îi arată cum ar trebui să simtă. Imaginează-ți cum ar fi un bărbat care știe să simtă ca o femeie! Ar fi și mai și… Asemenea experiențe există, cu condiția să-ți înveți bărbatul să fie cât mai atent la tine. Nu cred că e cazul să te gândești că, de fapt, îți plac femeile. Ai avut o experiență valoroasă, care te-a îmbogățit mult. Nu se știe dacă vei mai avea ocazia să întâlnești așa ceva – pentru că a fost ca un dar, nu-l poți forța după bunul plac. Evident că și relaxarea indusă de alcool a avut rolul ei. Așadar, bucură-te de ceea ce ai descoperit și mergi mai departe cu viața ta, fără să-ți construiești probleme acolo unde nu există. Iubitul tău va simți că este ”ceva special” cu tine, fără să știe ce. Asta îl va face să fie și mai atent, și să-și descopere și el comportamente noi, de care nu știa că este capabil. Experiența sexuală se câștigă în timp…

Mai multe articole