Adenomul de prostată și polipii pe colon sunt o amintire

Ultrasound scan of the prostate. MIND-BLOWING images from different medical scans show the pain inflicted by some of our bodies’ most upsetting ailments shown in vibrant colours. From the x-ray of a person with arthritis to the ultrasound of a man’s prostate, the thought-provoking pictures illustrate different illnesses people suffer with. These scans and x-rays show just what diseases look like in the human body and the different sizes in which they appear. Other images show the x-ray of an Arteriosclerosis while others display the results of a colon cancer screening. VOISIN / PHANIE / SPL / mediadrumworld.com

Am primit la redacție o scrisoare optimistă de la un cititor care a avut probleme de sănătate, dar a scăpat de ele prin metode naturiste. Iată care este povestea lui:

,,Dragă redacţie, vă scriu pentru a vă mulţumi. Vă mulţumesc pentru existenţa ziarului dumneavoastră şi pentru strădania pe care o depuneţi în vederea continuării apariţiei lui.

Sunt o persoană trecută de mult de a doua tinereţe, deși nu vreau să recunosc că sunt în vârstă, ca să nu mi se spună ,,moşul”, sau ,,bătrânelul ăla ”. Problemele mele de sănătate au început în urmă cu aproape 3 ani. Mai întâi am avut nişte dureri din ce în ce mai mari în burtă, balonări, când scaune moi, când constipaţie. Pentru început am pus totul pe seama colonului iritabil de care sufeream de câţiva ani buni, dar în afară de aceste probleme au mai apărut şi urinările din ce în ce mai dese noaptea, care nu mă lăsau să mă odihnesc.

Toate aceste probleme de sănătate m-au trimis la doctor. În urma controlului am fost diagnosticat cu adenom de prostată, polipi pe colon şi bineînţeles vechea mea problemă, adică colonul iritabil. Am încercat diferite tratamente prescrise de medicii specialişti în evidenţă cărora eram. Pe moment, sau mai bine zis pe timpul tratamentului eram bine, dar problemele reveneau. Pe sălile spitalului am aflat de la un domn despre nişte produse din plante. Mi-a arătat un ziar de unde aflase şi el. Văzându-l cât de bine se simţea şi cu câtă încredere îmi recomanda aceste remedii pentru adenomul de prostată şi polipii pe colon, afecţiuni de care suferise și domnia sa, m-am hotărât să le încerc şi eu. M-am gândit că fiind produse din plante, nu aveau ce rău să îmi facă. Am procurat Elixir of Youth, Nervton şi Digestton Canadian Sweet Extract.

Simptomele au dispărut

În numai două luni lucrurile începuseră să se schimbe, sau mai bine zis, marea majoritate a simptomelor aproape dispăruseră. Digestia începuse să se regleze, nu mai eram aşa de balonat, nu mai aveam dureri. După şase luni, când am făcut primele analize, deşi nu mai aveam de mult timp simptome, analizele erau mai mult decât foarte bune. Ca să fiu mai explcit, după această perioadă de 6 luni nu mai urinăm decât o dată pe noapte, rar de două ori, iar analizele arătau o prostată normală, inclusiv PSA-ul era în parametri normali, iar polipi se reduseseră la fracţiuni. Cât despre crizele date de colonul iritabil, pot spune că deveniseră o amintire.

Sunt câţiva ani de când sunt sănătatos şi cu toate astea mai iau produsele preventiv, sau poate din frică. Probabil subconştientul meu nu uită prin ce am trecut. Pe această cale doresc să le mulţumesc celor care s-au gândit să facă aceste produse.”

Dumitru,
0740.212.437; 0763.773.479

Mai multe articole