MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2013 15:20 , de Madalina Ciodaru Burada

CAUZELE CARE POT DUCE LA DEFORMAREA SÂNILOR! Uite ce spune Dr. Kasem Abu Bakr, esteticianul vedetelor

Distribuie

Odată cu vârsta, din cauza schimbărilor fiziologice sau patologice, sânii îşi pot pierde din aspectul lor natural. Unele deformări pot apărea încă din perioada pubertăţii. Esteticianul vedetelor, Kasem Abu Bakr spune care sunt cauzele acestor modificări:
– dereglări hormonale, prin folosirea precoce a anticoncepţionalelor sau a tratamentelor hormonale;
– dietele inadecvate şi alimentele tip fast-food, care dereglează metabolismul şi stabilitatea în greutate;
– lipsa activităţilor fizice, sportive;
– folosirea unor aparate, cum ar fi pompa de alăptare, în cazul mămicilor. Dacă pompa este una inadecvată poate deforma sânul.
„Sânii pot suferi modificări din oricare dintre cauzele enumerate, de aceea, din ce în ce mai multe femei aplează la chirurgia estetică, pentru a-şi îmbunătăţi viaţa şi a recăpăta încrederea în sine. Augmentarea mamară poate corecta aceste neajunsuri, poate avea ca scop simpla creştere în volum sau schimbarea formei sânului, micşorarea sau ridicarea acestuia şi redarea fermităţii”, a declarat Dr. Kasem Abu Bakr.

Super silicoane, marele premiu la Miss Fata de la Pagina 5

Libertatea a lansat de curând cel mai tare concurs al toamnei: Miss Fata de la Pagina 5. Fostele şi viitoarele fete apărute la celebra rubrică pot intra în cursa pentru premii atractive, locul I fiind recompensat cu un set de silicoane oferite de Clinica Kasem Aesthetic. Înscrierile se pot face cu ajutorul formularului special postat pe site-ul nostru (http://special.libertatea.ro/libertatea-pune-super-silicoane).
Kasem Abu Bakr este cunoscut drept esteticianul vedetelor, el fiind responsabil de imaginea multor nume cunoscute din shwobizul nostru, precum Nicoleta Luciu, Daniela Gyorfi, Andreea Bănică, Laurette sau Loredana Chivu.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii