Corina Caragea, la emisiunea Trips&Tricks, cu povești despre călătorii

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, ne-a încântat astăzi cu povești despre călătoriile ei, în întreaga lume. Corina a fost invitată în emisiunea de turism, Trips & Tricks și a vorbit despre vacanțele ei prin cele două Americi și despre cum s-a distrat în Bali. N-a purtat cu gândul în minunata insulă Malta și apoi ne-a lăsat să ne pierdem prin Thailanda și Mexic.

După acest periplu, ne-am apropiat apropia încet, încet, dar sigur de casă și vom poposi în Albania, giuvaierul neșlefuit al Europei. Albania este țara despre care putem spune că are plaje ca-n Caraibe, dar la prețuri disponibile pentru toate buzunarele. Plajele ei cu ape de un turcoaz extraordinar vă vor fermeca.

Și după ce am stârnit curiozitatea despre Albania, am mers în inima Moldovei.

Aici am poposit la Hanu Ancuței, hanul original de acum 300 de ani, despre care scria Sadoveanu cu atâta pasiune încât te făcea să fii acolo, în mijlocul evenimentelor. La Hanu Ancuței, moldovencele frumoase cu bujori în obrajori te servesc zâmbind cu toate bucatele bucovinene pe muzică lautărească.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ae73zddPKxM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/vOjiu9JJ9Gc” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Mai multe articole