MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2014 14:20

Despre sex fără perdea | «A început să-mi ia lenjerie sexy»

Distribuie

Dragă Claudia, ştii zicala Calul de dar nu se caută la dinţi'? Sunt uimită că tu, în loc să te bucuri că soţul a rupt monotonia sexuală şi a dovedit iniţiativă, despici firul în patru, căutând motivaţii ascunse şi îl bănuieşti de infidelitate!
În primul rând, te-aş întreba de ce nu l-ai chestionat pe el în această privinţă. Este singurul în măsură să-ţi spună ce l-a determinat să facă această schimbare. În al doilea rând, mi-ar plăcea să aflu dacă ţie îţi convenea rutina din dormitor şi nu cumva te deranjează… noua ordine a lucrurilor. Pentru că asta ar explica şi de ce eşti atât de contrariată.
Mai e ceva ce-mi atrage atenţia în scrisoarea ta: faptul că te subestimezi, că nu te crezi suficient de sexy încât să-i trezeşti anumite dorinţe partenerului tău şi să-l faci să-şi modifice rutina sexuală. Trăieşti cu convingerea că nu tu eşti responsabilă pentru aceste schimbări, deşi e foarte posibil să fii. Eu zic să te bucuri de această energie a lui şi de faptul că încearcă lucruri noi alături de tine. Dacă ar fi cunoscut altă femeie, cred că le-ar fi încercat cu ea, nu cu tine…
Monica Călugăru, psi­hose­xo­­­­­log, lec­­tor uni­­­­­­­­ver­­­­si­tar doc­­to­rand la Universi­ta­­­tea Hy­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­pe­rion, răs­­pun­de scri­so­rilor voas­­­tre. Scri­­eţi-i pe e-mail, la despre sex@liber­ta­tea.ro, sau pe adresa re­dac­ţiei (Bu­cu­reşti, bd. Dimi­trie Pom­­peiu nr. 6, sec­tor 2)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii