MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2013 11:44

Despre SEX fără perdea | «Am vise erotice cu mătușa mea, care are 57 de ani»

Distribuie

Dragă B., nu e neapărat necesar ca visul să reflecte realitatea. De fapt, de cele mai multe ori n-o reflectă. E foarte posibil ca mătuşa ta să fi devenit obiectul atracţiei erotice în vis pentru a te face să conştientizezi dorinţele sexuale pe care le simţi faţă de o persoană care reprezintă interdicţia pentru tine. Şi, mai ales, ca să-ţi atragă atenţia asupra nevoii tale de a încălca această interdicţie pentru a-ţi satisface dorinţa.
Nu te pot sfătui să-i spui sau, din contră, să nu-i spui mătuşii tale că o visezi astfel. E ca şi cum m-aş responsabiliza pentru problema aceasta şi cred că în acest mod nu va exista nici un progres în evoluţia ta ulterioară. Eu nu sunt aici pentru a te îndruma pe o cale sau alta, ci pentru a te ajuta să înţelegi mai multe lucruri legate de tine şi de felul în care funcţionezi, urmând să alegi singur ce vei face.
Îţi atrag atenţia doar că ar fi bine să analizezi lucrurile cu atenţie şi să cântăreşti bine ce ai de câştigat şi ce ai de pierdut în fiecare dintre cele două variante.

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii