MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2014 13:19

Despre SEX fără perdea | «De ce simte nevoia să fie cu mai multe?»

Distribuie

Dragă Lorena, cred sincer că gelozia e mai mare decât curiozitatea, deşi încerci să o maschezi. Şi mai cred că dorinţa ta de a afla cum poate să vă satisfacă pe toate trei ascunde, de fapt, altceva: temerea ta că tu singură nu eşti şi nu vei fi niciodată suficientă pentru el. Probabil că te întrebi ce au altele şi nu ai tu sau ce fac ele şi tu nu poţi face pentru iubitul tău.
Din scrisoarea ta, mi-a atras atenţia în mod special faptul că, la început, ai fost de acord cu o relaţie bazată exclusiv pe sex. Asta ascunde dorinţa de neimplicare. Pe parcurs însă, lucrurile s-au schimbat, iar acum ţi-ai dori ca şi partenerul tău să facă aceeaşi schimbare ”de direcţie”, pentru că nu-ţi mai este suficient ceea ce-ţi oferă. Cred că se impune o discuţie sinceră cu el, dar trebuie să-ţi asumi consecinţele, oricare ar fi ele, dacă iniţiezi un astfel de dialog. E posibil ca şi el să aibă sentimente pentru tine şi atunci va accepta o relaţie exclusivă, dar la fel de bine se poate să nu îşi dorească o legătură serioasă şi atunci să pună punct relaţiei voastre.
Nu ştiu dacă iubitul tău ia pastile, numai el îţi poate răspunde la această întrebare. Cât despre cum reuşeşte să mulţumească trei femei, află că, dacă nu trece pe la fiecare decât o dată la câteva zile, nici nu e greu!

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii