MENIU CAUTĂ

Despre SEX fără perdea | «Îmi spune cum să stau, ce să fac»

Distribuie

Dragă Ileana, iubitul tău e un tip căruia îi place să deţină controlul. Şi-mi mai pare uşor autoritar. Raportate la comportamentul cuplului în intimitate, aceste lucruri sunt normale în măsura în care sunt acceptate de partener – tu, în acest caz.
Întrebarea care mi-a venit în minte imediat ce am citit scrisoarea este: iubitul tău obişnuieşte să dea ordine doar în dormitor sau încearcă să-şi impună voinţa în toate aspectele relaţiei voastre?
Pentru că, dincolo de uşoara iritare care te încearcă atunci când faceţi dragoste, revolta faţă de încercarea lui de a te subordona poate fi semnul incompatibilităţii. El încearcă să deţină controlul asupra relaţiei, iar ţie îţi este foarte greu să asculţi de cineva sau să te supui cuiva.
Dorinţele şi aşteptările tale în privinţa acestui parteneriat sunt mai mari decât cele de subordonare şi, deşi spui că lucrurile merg bine, nu pari să fii foarte convinsă de acest lucru. În concluzie, este esenţial să-ţi dai seama ce te supără cu adevărat: faptul că dă ordine în pat ori că încearcă să-ţi controleze viaţa în totalitate? Relaţia voastră depinde de acest lucru.

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii